هشدارهایی برای استفاده کننده گان کافه بازار ؟

 

کافه بازار با وجود محبوبیت فراوان، ایراداتی اساسی و غیرقابل چشم پوشی دارد که شما را مجاب می‌کند شاید این مارکت را کنار بگذارید.



در دنیای امروز، ابعاد مختلفی از زندگی ما انسان‌ها به اپلیکیشن‌های موبایلی ختم می‌شود. در سبک زندگی مدرن بسیاری از ارتباطات اجتماعی، خدمات، کسب و کارها، آموزش‌ها، تفریح‌ها و اتفاقات روزمره با اپلیکیشن‌ها انجام می‌گیرد و زندگی روزمره ما با اپلیکیشن‌های اندرویدی و iOS گره خورده است.

در دنیایی که نیاز به اپلیکیشن‌های موبایلی هر روز افزایش پیدا می‌کند، باید منابع و مراجعی باشند که بتوانید با استفاده از آن به اپلیکیشن‌های مختلف دسترسی داشته باشید. این منابع اصطلاحا مارکت اندروید نام دارند که در آن مانند کتابخانه‌ها می‌توانید هزاران و شاید میلیون‌ها اپلیکیشن موبایلی را در دسته‌بندی‌های مختلف پیدا کنید.

برای مخاطبان اندروید که محبوب‌ترین سیستم عامل موبایل در جهان محسوب می‌شود، سرویس گوگل‌پلی که توسط خالق اندروید طراحی شده به عنوان بزرگ‌ترین مرجع دسترسی به برنامه‌های اندروید شناخته می‌شود، اما در ایران، بازار یکی از برجسته‌ترین مارکت‌های اندرویدی است که از سال‌ها پیش به عنوان یکی از منابع دسترسی به اپلیکیشن‌های ایرانی و خارجی، معرفی اپلیکیشن از طرف توسعه دهندگان داخلی، ثبت امتیاز و ارسال نظر به زبان فارسی توسط کاربران و امکانات مختلف دیگر مطرح شده است.

البته کافه بازار این روزها رقبای گردن کلفتی پیدا کرده و به همین جهت، حفظ مخاطبان کمی برایش دشوار شده است. این طبیعی است، هر که خدمات بهتری ارائه دهد مخاطبان به سمت او می‌روند، کافه بازار هم با توجه به تغییراتی که در سرویسش داده، به دنبال درآمد بیشتر است و در نتیجه بسیاری از مخاطبانش به سرویس‌های مشابه کوچ کرده‌اند.

کافه بازار از ابتدای فعالیت خود چند ایراد جزئی داشت، این ایرادات همسو با بزرگ‌‌‎تر شدن کافه بازار، نمایان‌تر شدند و دوستان ما در این مارکت اندرویدی هنوز با آن‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند.

ایراداتی که بسیاری از کاربران کافه بازار با آن سر و کله می‌زنند و گلایه‌های خود را در کامنت‌های کافه بازار و در فضای مجازی به اشتراک می‌گذارند. با وجود انتقادات کاربران و تجربه استفاده شخصی از این سرویس در ادامه دلایلی که شما را مجاب می‌کند بازار دارای ایراداتی مهم است، بازگو خواهیم کرد. با آی‌تی‌رسان همراه باشید:

نکته: این مقاله صرفا برای اشاره به نقاط ضعف این سرویس تهیه و تولید شده و قرار نیست به بررسی کلی آن بپردازیم؛ تنها می‌خواهیم به مواردی اشاره کنیم که نیاز به توجه بیشتری از سوی سازنده دارند.


داستان آپدیت‌های فیک و درآمد از حجم کاربران!

احتمالا تاکنون به این نکته توجه کرده‌اید که هر بار وارد کافه بازار می‌شوید، این برنامه از شما می‌خواهد که تعداد زیادی از برنامه‌های خود را آپدیت کنید. البته شاید این امر در ابتدا طبیعی باشد، زیرا برای یک برنامه آپدیت عرضه شده و شما می‌توانید آن را در بازار آپدیت کنید، اما حجم آپدیت‌ها آنقدر زیاد است که از حالت طبیعی خارج می‌شود!

افرادی که پیگیرتر هستند با مشاهده گوگل‌پلی با این نکته مواجه می‌شوند که خبری از آپدیت نیست و تنها این بازار است که می‌خواهد به عنوان مثال برنامه گوگل مپ شما را آپدیت کند اما خود گوگل‌پلی چنین آپدیتی برای گوگل مپ نداده است!

داستان از همین جا آغاز می‌شود. بازار برای آنکه شما را مجبور کند اینترنت‌تان را در این اپلیکیشن مصرف کنید که در نهایت برایش درآمد مالی دارد، آپدیت‌های فیک منتشر می‌کند که در نهایت به مصرف نت بیهوده شما و درآمد برای این پلتفرم منجر می‌شود. اگر دقت کنید پس از آپدیت تعداد زیادی از برنامه‌ها در بازار، هیچ تفاوتی میان نسخه آن برنامه آپدیت شده با قبل به وجود نمی‌آید.

جستجو گر یاندکس بدون فیلتر



کافه بازار برای آپدیت فیک خود از یک حفره امنیتی استفاده می‌کند که در بخش بعدی به آن می‌پردازیم اما چیزی که لازم است بدانید آن است که کافه بازار با این روش در روز روشن حجم اضافه از شما بیرون می‌کشد و تنها به دنبال منفعت خود است و باعث می‌شود تا شما هزینه زیادی صرف آپدیت‌های الکی و بیهوده بازار کنید.
جولان بدافزارها و مشکلات امنیتی جدی

داستان جولان بدافزارها در کافه بازار مربوط به امروز و دیروز نیست. از همان زمانی که کافه بازار توانست نامی برای خودش دست و پا کند و تبدیل به یک برنامه محبوب برای کاربران شود، مشکلاتی جدی از نظر امنیتی در این برنامه دیده می‌شد و تاحالا آن‌ها رفع نشده است. البته برطرف کردن این موضوع کاری غیرممکن به نظر می‌رسد اما بازار حتی نتوانسته جلوی رشد بدافزارها در مارکت خودش را بگیرد و حالا با بزرگ‌شدن کافه بازار، تعداد و درصد بدافزارهای آن نیز رشد کرده است.

البته در خصوص کافه بازار کار حتی فراتر رفته، برخی از متخصصان ادعا کرده‌اند که کافه بازار با اهداف مختلف بدافزارهایی تولید می‌کند که برای کاربران آسیب زننده است، برخی از این بدافزارها می‌توانند دیتاهایی نامشخص را به جای آپدیت برنامه‌ها (که در قسمت قبل به آن اشاره شد) دانلود و بر روی حافظه گوشی کاربر ذخیره کنند!


اما می‌توان به این موضوع از زاویه دیگری نگاه کرد، بر اساس آمارهایی که سایت securelist منتشر کرده، کاربران ایرانی بیش از دیگر مردم دنیا مورد حمله بدافزارها قرار می‌گیرند، این اتفاق به دلیل وجود اپلیکیشن‌های غیر رسمی، بدافزارها و نرم‌افزارهای جاسوسی است که در مراجع بزرگ دانلود اپلیکیشن مانند کافه بازار یافت می‌شود. کافه بازار همواره ادعا دارد که برترین مارکت اندرویدی در ایران است و به طبع سهم بزرگی از بازار کاربران ایرانی دارد، به این ترتیب نمی‌توان نقش بدافزارهای موجود در بازار را در اول شدن ایران در لیست کاربرانی که مورد حمله بدافزارها قرار می‌گیرند، نادیده گرفت.

چندی پیش چند متخصص امنیت بیش از سه هزار اپلیکیشن کافه بازار را مورد بررسی قرار دادند و در نتیجه این تحقیقات، حدود 50 درصد از برنامه‌های بررسی شده حداقل توسط یک آنتی‌ویروس به عنوان بدافزار شناخته شد، همچنین 26.9 درصد از برنامه‌ها توسط یک تا 4 آنتی‌ویروس به عنوان بدافزار شناخته شد، 14.3 درصد از برنامه‌ها توسط 5 تا 9 آنتی‌ویروس به عنوان بدافزار شناخته شد و 8.7 درصد از برنامه‌ها توسط بیش از 10 آنتی‌ویروس به عنوان بدافزار شناخته شدند.
مشکلات متعدد بازی‌های دارای دیتا

بازی‌های دارای دیتا به یکی از محبوب‌ترین انواع بازی‌های موبایل تبدیل شده‌اند. با افزایش قدرت سخت‌افزاری میان‌رده‌ها و قابلیت اجرای انواع بازی نیمه‌سنگین و سنگین در مدل‌های اقتصادی بازار، علاقه کاربران به تجربه بازی‌های دارای دیتا افزایش پیدا کرد. عناوینی مانند پابجی، کالاف دیوتی و آسفالت 9 از جمله مشهورترین و پرطرفدارترین بازی‌های دارای دیتا هستند.

اما از میان‌ بازی‌های دارای دیتا تعدادی از آن‌ها بدون دیتای بازی عرضه شده و در دسته بازی‌های دارای دیتا قرار داده شده‌اند، برخی دیگر با وجود آنکه می‌توان آن‌ها را در کافه بازار دانلود کرد اما اجرا نمی‌شوند و در واقع دیتا کاربر برای یک برنامه دارای ایراد هدر می‌رود.


به عنوان مثال شما نمی‌توانید دیتا بازی فورتنایت را در کافه بازار دانلود کنید، در این سرویس مانند دیگر سایت‌های دانلود تنها فایل نصبی 130 مگابایتی وجود دارد و سپس شما باید دیتای بازی را پس از اجرای فایل نصبی، دانلود کنید. اما این اتفاق امکان‌پذیر نیست، تعداد زیادی از کاربران بازار پس از دانلود فایل نصبی فورتنایت نسبت به این موضوع که بازی نه قابل اجرا و نه قابل دانلود کردن است، اعتراض دارند.

 

آشنایی با اعلام حریق


همین اتفاق در خصوص بازی محبوب آسفالت 9 نیز تکرار شده، البته کاربران می‌توانند کل بازی آسفالت را دانلود کنند و 2 گیگابایتی از حجم آن‌ها صرف دانلود بازی خواهد شد اما اجرای بازی مشکل دارد و بسیاری از کاربران نمی‌توانند این بازی را اجرا کنند. این مشکل فراگیر به شکل متعدد در خصوص بسیاری از برنامه‌ها و بازی‌های کافه بازار دیده می‌شود. به شکلی که برنامه یا بازی دانلود شده قابل اجرا نیست و مشکلات متعدد دارد، تعداد زیادی از کاربران نسبت به این مشکل اعتراض دارند و به مشکل آن‌ها رسیدگی نمی‌شود و تنها حجم اینترنت کاربران است که برای دانلود این بازی‌ها از بین رفته و برای بازار تبدیل به پول می‌شود.
قوانین مالی عجیب / همه چیز به عهده خودتان است…

کمتر پیش می‌آید که در صفحه قوانین و مقررات یا دسترسی‌های یک برنامه وارد شوید و قوانین و دسترسی‌های استفاده از یک اپلیکیشن یا سرویس را مطالعه کنید، اما پیشنهاد می‌کنم یک بار قوانین و دسترسی‌های کافه بازار را بخوانید تا هوش از سرتان بپرد، به طور خلاصه در کافه بازار همه چیز گردن توسعه دهنده و کاربران است و این سرویس دارای مسئولیت خاصی نیست!

در ابتدای قوانین اشاره شده که کافه بازار تنها انتشار دهنده برنامه‌هاست و هیچ مسئولیتی در مورد برنامه‌ها ندارد. همچنین کافه بازار در متن قوانین خود به صراحت اعلام کرده که محتوای برنامه‌ها را معمولا بازبینی می‌کند، یعنی در برخی از موارد برنامه بررسی نمی‌شود. به این ترتیب با وجود تعداد نسبتا زیاد برنامه‌های بی‌کیفیت و خراب در این سرویس، به راحتی می‌توان فهمید درصدی از اپلیکیشن‌ها بدون نظارت کافی در این مارکت منتشر می‌شوند.

در ادامه قوانین، کافه بازار به طور کامل از خود سلب مسئولیت کرده و نوشته که به جز مواردی که خودمان تعیین کردیم، هیچ مسئولیتی در قبال هیچ چیزی نداریم. همچنین اشاره شده که مسئولیت تمام فعالیت‌ها و اتفاقاتی که در حساب کاربری شما رخ می‌دهد با خودتان است.

مورد عجیب دیگر آن است که کافه بازار در مورد بازگشت پول در صورت خراب بودن برنامه تعهدی ندارد، در واقع شما در این مارکت می‌توانید خرید کنید اما کافه بازار تعهد خاصی نسبت به کیفیت برنامه‌ای که در آن قرار می‌گیرد، ندارد. کافه بازار می‌گوید اگر شما اپلیکیشنی را خریدید و تا یک هفته پس از خرید آن برنامه از بازار حذف شد، هزینه‌اش عودت داده می‌شود، اما اگر پس از یک هفته از خرید، برنامه حذف شود، دیگر تعهدی نسبت به این موضوع متوجه این سرویس نیست، یعنی اگر اپلیکیشنی با وجود مشکل در این سرویس منتشر شود و شما هزینه استفاده آن را بپردازید، بعد از یک هفته، کافه بازار به هر دلیلی آن برنامه را حذف کند، پول شما را بازگشت نخواهد داد. البته این امر احتمال زیاد به خاطر انجام تسویه با سازنده اپلیکیشن بوده و شبیه به قوانین خرید اینترنتی است که امکان بازگشت وجه را تا یک هفته به مشتری می‌دهد.

همچنین اگر شما بخواهید اعتبار حساب کاربری خود در کافه بازار را به حساب بانکی‌تان بازگردانید باید چند روزی معطل بمانید، بازار به سرعت پول‌ها را می‌گیرد اما برای پس دادن پول‌ها عجله‌ای ندارد، تنها هفته‌ای یک بار پول اعتبارها به حساب بانکی ریخته می‌شود؛ بنابراین شما ممکن است تا یک هفته منتظر بازگرداندن پول خود باشید.

اما در بخش دسترسی‌ها متوجه می‌شوید که کافه بازار به دسترسی‌های بسیاری از جمله IP و کوکی‌های تمام مرورگرها دارد، در واقع بازار با داشتن IP شما می‌تواند رفتارهای مختلف شما را مشاهده کرده و با استفاده از کوکی‌ها به سایت‌هایی که استفاده می‌کنید، دسترسی دارد. به این ترتیب بازار بیشتر به یک برنامه جاسوسی شبیه است تا یک مارکت اندرویدی، ضمن اینکه این دیتا‌ها در صورت لزوم به مراجع بالا دستی داده خواهد شد و بازار هم هیچ مسئولیتی از این نظر قبول نمی‌کند. حال انتخاب خودتان است که از این برنامه استفاده کنید.

مَنش غیر حرفه‌ای

جدا از تمامی موارد گفته شده، منش غیرحرفه‌ای و رفتارهای عجیب مدیران کافه بازار در رقابت با رقیبان خود و همچنین برخورد با کاربران و توسعه‌دهندگان، موجب شده تا همواره شاهد اعتراض تعداد زیادی از کاربران در شبکه‌های اجتماعی از جمله توییتر از تجربه منفی خود در هنگام استفاده از سرویس کافه بازار باشیم.

نمونه این رفتار در رقابت کافه بازار با یکی از مارکت‌های رقیب خود بود که مشخص شد مدیران کافه بازار با صرف هزینه برای تبلیغات در پیج‌های اینستاگرامی به دنبال فضا‌سازی به نفع خود بودند، این ادعا مطرح شد و جوابی از طرف تیم کافه بازار مبنی بر نادرست بودن این ادعا منتشر نشد.

همچنین کاربران زیادی به رفتار بد تیم پشتیبانی به خصوص در حوزه مالی که به بازگشت طولانی مدت وجه یا عدم پاسخگویی به مشکلات پیش آمده، اشاره داشتند که نشان می‌دهد اگر کارتان با کافه بازار به چالش برخورد، مشخص نیست چه پاسخگویی از طرف تیم کافه بازار دریافت خواهید کرد.

در نهایت می‌توان به دیگر مشکلات کافه بازار مانند حذف برخی برنامه‌های مشهور مانند فیدیبو یا دیجیکالا که البته در حال حاضر به این مارکت اندرویدی بازگشته، اشاره کرد.

همچنین برخی برنامه‌ها که هنوز به صورت کامل لانچ نشده‌اند مانند مستر تیستر و ایرادات متعدد دارند در میان برنامه‌های برتر کافه بازار قرار می‌‌گیرند که نشان می‌دهد کارهای تبلیغاتی و سودآور بیش از رضایت کاربران برای بازار اهمیت دارد.

 دیجیکالا سالهاست گران میفروشد

 

سیستم هشدار دما و رطوبت اتاق سرور TC400

 

مانیتورینگ شرایط محیطی اتاق سرورSRC2.2

 

چرا انتخاب نوع سنسور دود اتاق سرور و انبارها مهم هستند؟

 

ویدیو چگونگی اطفای حریق اتاق سرور با fm200

 

آموزش نصب سرج ارستر در اتاق سرور و برق

 

BMS

یا

سیستم هوشمند اتاق سرور

سیستم هوشمند اتاق سرور bms

شروع با پیشران

شرکت پیشران صنعت ویرا با اساس نامه اتوماسیون صنعتی و کنترل ابزار دقیق و ساخت تابلوهای برق فشار قوی و ضعیف  از سال 92 تاسیس گشت و ازهمان ابتدا در حوزه کاربرد ابزار دقیق در bms و سپس تولید و ساخت آنها قدم نهاد و در ادامه  مسیر توانست با اتکا به تجربیات چندین ساله و استخدام نیروهای متخصص  برق عملا جزو شرکتهایی باشد که محصولات قابل اتکایی با عناوین  مانیتورینگ شرایط محیطی اتاق سرور -کنترلرهای دمای دیتا سنتر -دیتالاگرهای سردخانه و انبار -هشدار دهنده های دمای یخچال و فریزر و شمارشگرهای نمایشگاهی و فروشگاهی و تابلوهای برق متنوع با کاربردهای مختلف روانه بازار نماید در حال حاضر سیستمهای کنترل دما و رطوبت اتاق سرور این شرکت تنها سیستم مبتنی بر سخت افزار صنعتی plc-hmi  در ایران است.

 تماس با پیشران    رزومه وپروژها

مشتریان پیشران

شرکتها - موسسات - ادارات دولتی و مشتریان خصوصی پیشران صنعت ویرا موسسات مشتریان پیشران صنعت شرکت های مشتری پیشران صنعت ویرا ادارات مشتری پیشران صنعت ویرا مشتریان ما