رئیس پلیس راه استان سمنان از نجات مسافران یک اتوبوس خبر داد و گفت: خوشبختانه در این سانحه ۳۰ مسافر اتوبوس با کمک شاگرد راننده از مرگ حتمی نجات یافتند.
سرهنگ موسی بزرگی ۲۵ فروردین ماه در جمع خبرنگاران با اشاره به وقوع حادثه برای اتوبوس مسافران تایباد ـ تهران اظهار کرد: اتوبوس به خاطر خوابآلودگی راننده وارد جاده خاکی شد و این امر زمینه بروز یک حادثه را فراهم کرد.
وی خاطرنشان کرد: با ورود اتوبوس به جاده خاکی، جرقههای ناشی از اصطکاک کف آن با سطح زمین سبب ایجاد حریق در اتوبوس شد.
نجات مسافران از مرگ حتمی با اقدام شاگرد راننده/ تصویر اتوبوس سوختهتصویر اتوبوس سانحه دیده
رئیس پلیس راه استان سمنان با بیان اینکه تنها سرعت عمل شاگرد راننده سبب نجات یافتن مسافران و راننده اصلی و کمک راننده که دچار شکستگی دست شده بود شد افزود: با وقوع حریق بلافاصله شاگرد راننده دست به کار شد و با شکستن شیشههای اتوبوس مسافران را نجات داد.
سرهنگ بزرگی با بیان اینکه این حادثه در محور دامغان - سمنان و در ۲۵ کیلومتری سمنان رخ داد افزود: خستگی و خواب آلودگی راننده علت وقوع این حادثه بود.
وی با بیان اینکه حادثه حریق اتوبوس مسافران تایباد - تهران تنها یک مصدوم داشته است اضافه کرد: سایر مسافران برای بررسیهای پزشکی به بیمارستان کوثر سمنان منتقل شدند.
برای دانلود نقشه کلیک نمایید پسورد فایل pishrans.com
7 دلیل برای آنکه تلویزیون ایکس ویژن نخرید!
یا مشکلات تلویزیون xvision
تلویزیون ایکس ویژن یکی از آن کالاهایی است که این روزها خیلی سروصدا به پا کرده و مثلا آمده تا به خیال خودش جا پای بزرگان این صنعت بگذارد! در این مقاله میخواهیم به نقاط ضعف و عیبهای تلویزیون ایکس ویژن بپردازیم تا با دیدی باز و آگاهانه تلویزیون بخرید و در این اوضاع اقتصادی، کمی هم به فکر جیب خودتان باشید.
به صورت کلی بعد از به راه افتادن موج حمایت از کالای ایرانی و جلوگیری از واردات لوازم خانگی همچون تلویزیون از برندهای مطرح دنیا مثل سونی، سامسونگ و الجی، فضا برای عرض اندام برخی برندهای داخلی ضعیف همچون ایکس ویژن و رفقا باز شد. بالاخره در دنیایی که شیر و ببر و پلنگ وجود نداشته باشند، یک حشره کوچک سلطان جنگل خواهد بود!
در این فضایی که رقابتی وجود ندارد، برخی برندهای ایرانی وارد بازار شدند و با تبلیغات گسترده سعی کردند تا راهی برای ورود به خانهها پیدا کنند. اما برخلاف تبلیغات گستردهای که صورت گرفته، تلویزیونهای ایکس ویژن خیلی آش دهنسوزی نیستند و اگر کمی در بازار بگردید تلویزیونهای بسیار بهتری برای خرید پیدا کنید. با آیتیرسان همراه باشید تا شما را با 7 دلیل برای نخریدن تلویزیون ایکس ویژن آشنا کنیم.
هنگ، باگ، نقص و مشکلات تلویزیون ایکس ویژن
یکی از بزرگترین مسائلی که در دستگاههای مختلفی همچون تلویزیونها، گوشیهای هوشمند، کنسولهای بازی و… مهم بوده، پختگی نرمافزاری است. سیستم عامل و نرمافزار یکی از تاثیرگذارترین بخشهای دستگاه بوده که هم در کیفیت محصول تاثیر دارد و هم در تجربه کاربری.
نرمافزار، علاوه بر اهمیت بالایی که دارد، بخش بسیار عظیمی برای طراحی نیز هست و دست یافتن به یک نسخه بینقص به سالها تلاش، پختگی و آزمون و خطا نیاز دارد. ایکس ویژن بیشتر از 15 سال است که با هدف تولید تلویزیون و مانیتور آغاز به کار کرده و نمیتوان عدم پختگی نرمافزاری را به تازهکار بودن آنها نسبت داد.
شما هنگام خرید، احتمالا فقط کیفیت تصویر را میبینید، اما در واقعیت و هنگام استفاده تازه متوجه مشکلات ریز و درشت آن میشوید که تاثیر بسیار بدی روی تجربه کاربری شما خواهند گذاشت.
بسیاری از تلویزیون های ایکس ویژن با هنگ، باگ و مشکلات نرمافزاری بیشمار دست و پنجه نرم میکنند. این موضوع از زمان بسیار بالا برای تعویض کانالها گرفته تا ریست شدن خود به خود تلویزیون و حتی زمان بالای روشن شدن آن را شامل میشود! بهعنوان مثال یکی از دوستان ما که با کلی امید و آرزو، تلویزیون 55XTU725 ایکس ویژن را خریداری کرده بود، میگوید که زمان روشن شدن تلویزیون گاهی حتی بیش از ۴۵ ثانیه طول میکشد!! تصور کنید که دکمه پاور تلویزیون را میزنید و بعد میروید و برای خودتان یک چایی میریزید و سپس به روی کاناپه لم میدهید و هنگام نوشیدن چایی، تازه تصویر بالا میآید!!
تلویزیونهای ایکس ویژن تا دلتان بخواهد مشکل دارند؛ باگهای آنها آنقدر زیاد است که تصمیم گرفتیم آنها را به بخشهای مختلفی تقسیم کنیم تا پیش از خرید بدانید که چه مشکلات عجیب و غریبی در انتظارتان خواهد بود:
اسکرین میرورینگ: برای اتصال گوشی به تلویزیون ایکس ویژن در اکثر مدلها با مشکل مواجه خواهید شد. یا امکان اتصال ندارید، یا در بهترین حالت تصویر با مقدار بسیار زیادی لگ همراه است و خبری هم از انتقال صدا نیست! رک و پوست کنده بگوییم، وضعیت برای برخی گوشیها آنقدر افتضاح است که ترجیح میدهید قید استفاده از این ویژگی بسیار کاربردی را بزنید…!
HDMI: برخی تلویزیونهای ایکس ویژن قابلیت شناسایی خودکار ندارند و شما باید بهصورت دستی به تلویزیون بگویید که مثلا قصد استفاده از کابل HDMI 2.0 را دارید! یا بسیاری از آنها تاخیر خیلی زیادی در ورودی دارند؛ در حدی که مثلا در صورت اتصال لپتاپ به تلویزیون، حرکت ماوس یا نمایش ویدئو با تاخیر همراه است! باید بدانید که اکثر مدلهای 4K ایکس ویژن، از طریق پورت HDMI به شما چنین تصویری را ارائه نخواهند داد و هنگام اتصال کابل، نهایتا میتوانید تصاویر Full HD داشته باشید!
تنظیمات تصویر: برخی دیگر از تلویزیونهای ایکس ویژن تنظیمات تصویر بسیار محدودی دارند! مثلا تنظیمات تصویر برای اپلیکیشنهای نصب شده غیرفعال خواهند شد. یعنی برای تماشای تلویزیون میتوانید کیفیت تصویر را تنظیم کنید ولی برای تماشای محتوای آنلاین از یک اپلیکیشن نصب شده، چنین امکانی ندارید!
HDR: بسیاری از افراد قابلیت HDR را میشناسند و میدانند که به واسطه آن کیفیت تصویر بالاتر رفته و رنگها دامنه وسیعتری را پوشش میدهند. ایکس ویژن در بسیاری از تلویزیونهای خودش به پشتیبانی از چنین قابلیتی میبالد اما شما در استفاده از آن محدودیت دارید. مثلا HDR فقط هنگام استفاده از USB در اختیار شماست و اگر بخواهید از کنسول استفاده کنید، خبری از HDR نیست.
پردازش ضعیف: بسیاری از خریداران از ضعفهای پردازشی و کندی کار با تلویزیون ایکس ویژن میگویند. تقریبا همه معتقدند که تلویزیون دیر روشن میشود و یا برای تعویض کانالها باید مدت زمان زیادی را صبر کنید. مشخص نیست که دلیل اصلی مشکلات چیست اما ظاهرا سیستم پردازشی تلویزیونهای ایکس ویژن بسیار ضعیفتر از چیزی است که انتظارش را دارید.
مشکلاتی از این دست در تلویزیون های ایکس ویژن تمامی ندارد. اگر سری به اینستاگرام این شرکت بزنید و کامنتها را بخوانید، متوجه میزان نارضایتی مردم خواهید شد. در ادامه نظر برخی کاربران را که در فضای مجازی منتشر شده، برای شما لیست میکنیم تا شاید قبل از خرید کمی فکر کنید:
یک نسخه خسته و زشت از اندروید!
تلویزیونهای هوشمند جدید ایکس ویژن نام بزرگی همچون اندروید را یدک میکشند و یکی از قابلیتهایی که به آن میبالند، همین اندروید است. شما با تصور اینکه به دنیای بیکران اندروید دسترسی دارید، این تلویزیون را خریداری میکند اما زمان استفاده متوجه میشوید که با سایهای از اندروید طرف هستید!
اندروید تیوی با سیستم عامل اندرویدی که روی تلویزیون ایکس ویژن هست، تفاوت بسیاری دارد. همانطور که میدانید، اندروید یک سیستمعامل متن باز است و همه میتوانند نسخههای خاصی از آن را تولید کرده و متناسب با نیاز خودشان شخصیسازی کنند. ظاهرا بخش شخصیسازی، اندروید را محدودسازی کرده است! یعنی سیستم عامل این تلویزیونها زمین تا آسمان با اندروید تیوی سایر تلویزیونها نظیر سونی متفاوت است. همین بس که بگوییم خبری از گوگل پلی در تلویزیون های جدید ایکس ویژن نیست و شما باید از استورهای داخلی همچون مایکت و کافه بازار اقدام به نصب اپلیکیشن کنید.
اندروید ایکس ویژن
به صورت کلی که استورهای داخلی بسیار ناقص هستند و پر شدهاند از اپلیکیشنهای بدون استفاده که اجازه انتشار در گوگل پلی را ندارند؛ اما همین اپلیکیشنهای محدود و بدون استفاده نیز برای تلویزیون بهینه نشدهاند.
در مجموع برای نصب اپلیکیشن و بازی و یا حتی نصب خود گوگل پلی روی تلویزیون با محدودیتهایی مواجه هستید و به هیچوجه نباید انتظار راحتی استفاده از اندروید در تلویزیونهای دیگر را روی تلویزیون ایکس ویژن داشته باشید! این موضوع حالا که با انواع و اقسام تحریمها و فیلترها مواجه هستیم، جدیتر هم میشود.
جالب اینکه پشتیبانی خاصی هم برای اکثر مدلها در نظر گرفته نشده و باید قید آپدیت سیستمعامل را بزنید. ظاهر و راحتی استفاده از اندروید هم در این مدل تلویزیونها چنگی به دل نمیزند و بسیاری از کاربران از پیچیدگی رابط کاربری آن گلایه دارند. مورد داشتیم که بعد از 3 ماه استفاده همچنان نتوانسته ارتباط خوبی با منوهای تلویزیون برقرار کند!
اطلاعات ناقص، اطلاعات ناقص و باز هم اطلاعات ناقص!
برای کالاهایی شبیه به تلویزیون، داشتن اطلاعات کافی و دیدن مشخصات فنی هنگام خرید، شاید از نان شب هم واجبتر باشد. برخلاف انتظارها سایت ایکس ویژن اطلاعات ناقص و بسیار کمی از تلویزیونهای این برند را در اختیارتان میگذارد. علاوه بر سایت، در فضای مجازی هم اطلاعات مشخصی از ویژگیهای تلویزیون ایکس ویژن در دسترس نیست. مثلا برای بسیاری از تلویزیونها، مدل پردازنده مشخص نشده و شما نمیدانید که قلب تپنده تلویزیون که وظیفه بسیار مهمی را برعهده دارد، ساخت کجاست،اصلا مدل آن چیست و چند هستهای است!!
گاهی اوقات در جدول مشخصات حتی نوع پنل تلویزیون هم مشخص نشده است و شما کل اینترنت را هم بگردید، باز هم متوجه نوع پنل تلویزیون و یا اطلاعات فنیتر نظیر رفرشریت و فناوریهای بهکار رفته در آن نخواهید شد! تصورش را بکنید که باید تلویزیونی را بخرید که نمیدانید پنل آن چیست! چنین چیزی واقعا مشکل بزرگی به حساب میآید و این تصور به شما دست میدهد که شاید خود سازنده هم اطلاعات خاصی از تلویزیونش ندارد! بالاخره همه چیز که به عهده ایکس ویژن نیست و بخش عمده کار، در کشور چین انجام میشود و به اسم کالای ایرانی به فروش میرسد.
جالب است بدانید که علاوه بر ناقص بودن اطلاعات، برای برخی مدلها با موارد عجیب و غریبی در جدول مشخصات مواجه میشوید! مثلا اگر سری به مشخصات تلویزیون سری ۶ ایکس ویژن بزنید، (در حال حاضر) میبینید که مقابل برخی اطلاعات در جدول چیزی نوشته نشده و یا مثلا برخی موارد جواب YES گرفته در حالیکه مشخص نیست که چه چیزی مورد بحث است! یعنی شما متوجه نمیشوید که تلویزیون چه قابلیتی دارد و فقط میدانید که یک قابلیت را دارد!! این را هم بگوییم که پاسخها در جدول مشخصات یک تلویزیون ایرانی همه به زبان انگلیسی است.
علاوهبر این مورد، کمتر سایت داخلی به نقد و بررسی تلویزیون ایکس ویژن پرداخته و عملا شما نمیتوانید نظر افراد متخصص و بیطرف را در مورد این تلویزیونها جویا شوید! سایتهای خارجی هم که اصلا برند ایکس ویژن را نمیشناسند که بخواهند در رابطه با آن نظر بدهند. در نتیجه شما یکی از چشم بستهترین خریدهای عمرتان را باید انجام دهید و با توکل به خدا پولی را که به زحمت به دست آوردهاید، خرج یک تلویزیون ایکس ویژن کنید و دست به دعا شوید تا بلکه شانستان بزند و انتخاب خوبی باشد! نمیدانم؛ شاید خود ایکس ویژن اعتمادی به کیفیت محصولاتش ندارد و میداند که در صورت بررسی محصول، نواقص آن به شدت مشخص خواهد شد و آن وقت دیگر چشمهای مردم برای خرید، باز باز است!
قیمت بالا و ارزش خرید بسیار کم تلویزیون ایکس ویژن
مسلما همه افراد هنگام خرید، بسیاری از فاکتورها را با قیمت میسنجند و سپس نظر نهایی را در رابطه با محصول میدهند. یعنی ممکن است شما فاکتور مهمی همچون کیفیت پایین تصویر را با قیمت مناسب دستگاه توجیه کنید و بگویید که کیفیت دستگاه چنگی به دل نمیزند اما حداقل ارزانتر از نمونههای دیگر است.
همه میدانیم که نباید انتظار کیفیت بالایی از تلویزیون ایکس ویژن داشته باشیم. احتمالا خود سازنده هم میداند که تلویزیونهایش قابل رقابت با نمونههای برتر بازار همچون سونی، الجی و سامسونگ نیستند. از طرفی در رابطه با برندی صحبت میکنیم که تلویزیون ایرانی (!) تولید میکند و مسلما باید قیمت تمام شده آن بسیار کمتر از نمونههای خارجی باشد و یا حداقل در صورت داشتن قیمت برابر، کیفیت و آپشنهای به مراتب بیشتری را عرضه کند.
برخلاف انتظار، برای بسیاری از تلویزیونهای ایکس ویژن شاهد قیمت مناسبی نیستیم و آنها در مقایسه با رقبای خارجی نهچندان مطرح هم هیچ حرفی برای گفتن ندارند و بعضا قیمتشان حتی گرانتر هم هست! در جدول زیر تلویزیون جدید سری هشت ایکس ویژن و برند تازه وارد این صنعت یعنی شیائومی را مقایسه میکنیم:
همانطور که در جدول بالا به وضوح مشخص است، تلویزیون شیائومی Q1E از تلویزیون جدید ایکس ویژن XTU855 به مراتب تلویزیون بهتر و با کیفیتتری بوده و حتی امکانات و ویژگیهای آن نیز بسیار بیشتر است؛ در حالیکه با قیمت حدود ۴۰۰ هزار تومان ارزانتر در بازار ایران به فروش میرسد! یعنی شما میتوانید بهجای تلویزیون ایکس ویژن، یک تلویزیون باکیفیتتر از برند شیائومی با امکانات بسیار بیشتر و حتی قیمت کمتر خریداری کنید!
تمام اینها یعنی ایکس ویژن نهتنها کیفیت را بالا نبرده و با ۱۵ سال سابقه توانایی رقابت با برند تازه واردی همچون شیائومی را ندارد، بلکه حتی قیمت محصولش را هم گرانتر در نظر گرفته تا شاید بتواند در سایه جو به راه افتاده از حمایت از تولیدات ملی، سودی به جیب بزند، بدون آنکه تلاشی برای حمایت از مردم در این شرایط سخت اقتصادی کرده باشد.
پشتیبانی ضعیف!
مسلما هنگام خرید یک تلویزیون ایرانی، گمان میکنید که سازنده آن در دسترس شماست و پشتیبانی خوبی دریافت خواهید کرد. برای ایکس ویژن کمی شرایط متفاوت است. پشتیبانی این برند از لحاظ پاسخگویی نمره قابل قبولی میگیرد و تقریبا هربار که قصد ارتباط با پشتیبانی را داشته باشید، بالاخره شخصی تلفن را جواب میدهد اما این مورد لزوما به معنای برطرف شدن مشکل شما نیست.
مثلا برای مشکل دیر روشن شدن تلویزیون در اکثر مدلها، پشتیبانی به شما توصیه میکند که پردازش کمی طولانی است و باید صبر داشته باشید! برای مشکل سرعت پایین تعویض کانالها، پشتیبانی ایکس ویژن مشکل را به صدا و سیما مربوط دانسته و پایین بودن سرعت را از فرستنده میداند؛ در حالیکه در همان منطقه در تلویزیونهای دیگر مشکلی بابت کند بودن تعویض کانالها مشاهده نمیکنید!
اگر سری به بخش راهنمای مراجعین سایت ایکس ویژن بزنید، متوجه میشوید که اکثر راهنماهای پشتیبانی برای استفاده از تلویزیون، با استقبال مردم مواجه نشده و امتیاز بسیار پایینی گرفتهاند! تعجبی هم ندارد چون هنگام برقراری تماس نیز مشکلات شما حل نخواهند شد. شاید خودشان هم نمیدانند که چگونه باید از تلویزیونها استفاده کرد! جالب است بدانید که با احتساب اعداد و ارقام، بیش از 75 درصد از آرای ثبت شده، عدم رضایت کاربران را نشان داده که خب دلیلی بر عملکرد ضعیف ایکس ویژن در زمینه پشتیبانی است.
جالبترین پاسخ پشتیبانی به سوالی در رابطه با مشکلات نرمافزاری دستگاه بود که گفتند باید صبر کنید تا آپدیت جدید بیاید و مشکلات حل شود. اما تاکنون چند ماهی گذشته و هنوز خبری از آپدیت نشده! کلا پشتیبانی نرمافزاری خوبی از تلویزیون شما صورت نمیگیرد.
نکته عجیبتر آنکه ایکس ویژن به وضوح میگوید که به تصاویر تلویزیونها در سایت و فضای مجازی اعتماد نکنید؛ چرا که ممکن است کالای ارسالی برای شما با تصویری که از آن درج شده، متفاوت باشد! بدتر از همه اینکه در این صورت باید شرایط را بپذیرید و کالای خریداری شده، شامل شرایط بازگشت کالا نمیشود! به زبان ساده یعنی اگر شما یک تلویزیون از ایکس ویژن بخرید و موقع باز کردن کارتن متوجه شوید که پایه آن با چیزی که در تصویر بود متفاوت است، حق اعتراض نخواهید داشت و نمیتوانید تلویزیون را پس بدهید!!
از لحاظ خدمات پس از فروش هم چیزی نگوییم بهتر است! مورد داشتیم که 9 روز از خرید کالا گذشته و همچنان منتظر مانده تا بلکه نمایندگی شخصی را برای نصب دستگاه بفرستد!
ادعاهای بیاساس!
تقریبا همه میدانند که تولید کالاهای دیجیتالی در ایران صورت نمیگیرد و در بهترین حالت، شرکتهای سازنده اقدام به مونتاژ کالا در ایران میکنند و آن را با نام کالای ایرانی به فروش میرسانند. در حالی که اکثر محصولات در چین ساخته شده و یا حداقل قطعات اصلی آنها چینی است. ایکس ویژن اما روند متفاوتی را در پیش گرفته و ادعا میکند که صفر تا صد تلویزیونهای این برند ساخت ایران است!
همه اینها در حالیست که در مصاحبه اختصاصی آیتیرسان با محمود قهاری مدیرعامل مادیران، وی به این موضوع اشاره کرد که پنل تلویزیون در ایران تولید نشده و وارداتی است! یعنی حتی مدیرعامل مادیران نیز به این موضوع اشاره کرده که مهمترین قطعه تلویزیون در ایران تولید نمیشود اما ایکس ویژن در سایت خودش ادعا کرده که از صفر تا صد تلویزیونها در ایران تولید میشود! شاید هم منظورشان این است که صفر تا صد تلویزیون بدون پنل آن، ساخت ایران است!
حالا دیگر خودتان بگردید و سایر ادعاها را بررسی کنید. مثلا آیا پردازنده تلویزیون هم جز صفر تا صد ساخت آن هست یا نه؟! با همه اینها سوال اصلی این است که وقتی حتی خودشان هم نمیدانند که تلویزیون ساخت کجاست و صحبتهای ضد و نقیضی مطرح میشود، چه دلیلی دارد که تلویزیون های ایکس ویژن را بخریم؟ حمایت از کالای ایرانی یا ریختن پول در جیب چینیها؟
کیفیت ساخت بسیار پایین تلویزیون ایکس ویژن
کیفیت تصویر تلویزیونهای ایکس ویژن در برخی مدلها نسبت به قیمت، با ارفاق قابل قبول است و تقریبا کمترین ایراد به همین بخش وارد میشود. البته خب خیلی غیرطبیعی هم نیست چرا که پنل تلویزیونها طبق گفته مدیرعامل، از چین وارد کشور میشود. اما وقتی صحبت از سایر بخشهای تلویزیون همچون کیفیت ساخت قطعات و مخصوصا ریموت کنترل آن میشود، همه چیز متفاوت خواهد بود.
موردی که در اکثر تلویزیونها دیده میشود، کیفیت بسیار پایین ریموت کنترل تلویزیون است. از همان ابتدا که کنترل را در دست میگیرید، متوجه کیفیت ساخت بسیار بد آن خواهید شد. علاوه بر کیفیت ساخت پایین، ریموت کنترل در برخی مدلها اصلا دقت لازم را ندارد و حتما باید مستقیم روبهروی تلویزیون باشید تا بتوانید مثلا کمی صدای تلویزیون را کاهش دهید! از اندازههای غیرمتعارف کنترل و جایگیری عجیب و غریب دکمهها در برخی مدلها هم چیزی نگوییم بهتر است!
کیفیت کنترل تلویزیون ایکس ویژن
جنس بدنه و پایه تلویزیون در بیشتر مدلها اصلا شایسته یک کاربر ایرانی نیست و مشخص است که از کیفیت آن زده شده تا شاید قیمت آن کاهش پیدا کند (که البته ارزان هم نیست!). علاوه بر کیفیت پایین، دقت لازم در زمان مونتاژ نیز صورت نگرفته و کمی با احتیاط بیشتر باید با تلویزیون ایکس ویژن برخورد کنید. برخی کاربران از جدا شدن پورتها هنگام استفاده گلایه داشتند که در نوع خودش بسیار عجیب است.
نتیجه گیری
در حال حاضر شخصا که نمیتوانم تلویزیونهایی را که تا این حد مشکلات مختلف دارند، به کسی پیشنهاد بدهم. این مشکلات به قدری زیاد، متنوع و آزاردهنده هستند که باعث میشوند تجربه استفاده از تلویزیون ایکس ویژن، بسیار تلخ و زننده باشد. از طرفی شرکتی که در پیادهسازی مسائل بسیار سادهای مانند تغییر ترتیب کانالها مانده است و نتوانسته تجربه بینقصی را برای مخاطبان خود فراهم سازد، مشخص نیست در آینده در اجرای چه بخشهای سادهای به مشکل خواهد خورد.
تصورش را بکنید که بیش از 15 سال است که ایکس ویژن وارد این بازار شده و هنوز نتوانسته تلویزیونی معمولی و بدون نقص را بسازد! در حالیکه برندهای مطرح دنیا پیشرفتهای بسیار چشمگیری در این حوزه داشتهاند. بدتر از همه اینکه اصلا قیمت تلویزیونها نیز منطقی نیست! یعنی از هر زاویهای که به این تلویزیونها نگاه میکنید، مشکل دارند و نمیتوان ارزش خریدی برایشان قائل شد. خلاصه بگویم، در این اوضاع بد اقتصادی بهتر است که پولتان را در جیب چنین شرکتهایی که سروتهشان مشخص نیست، نریزید!
به قول یکی از خریداران تلویزیونهای ایکس ویژن، با همین هزینه یک تلویزیون دست دوم خارجی بخرید، راضیتر خواهید بود.
برگرفته از سایت ای تی رسان
هشدار دنده دما و رطوبت در اتاق سرور
عصر ایران - شهر سئول، پایتخت کره جنوبی، ویژگی دیگری را در سال 2027 به افق خود اضافه خواهد کرد که به نام "حلقه سئول" (Seoul Ring) شناخته می شود. این یک چرخ و فلک بدون پره به ارتفاع 180 متر است که بزرگترین در نوع خود در جها محسوب می شود.
کانال عصر ایران در تلگرام
بنابر اعلام دولت متروپولیتن سئول، این جاذبه جدید در پارک هانیول (Haneul Park) در شمال شرقی شهر ساخته خواهد شد.
حلقه سئول؛ بزرگترین چرخ و فلک بدون پره جهان
چرخ و فلک بدون پره یک پیشرفت نسبتا جدید محسوب می شود. به طور معمول، چرخ و فلک ها دارای کابل هایی هستند که از وسط حلقه آنها عبور می کند، اما طی چند سال اخیر، فناوری به گونه ای تکامل یافته که امکان چرخش کابین های چرخ و فلک بدون استفاده از آنها نیز فراهم شده است.
حلقه سئول افزون بر نزدیکی به استادیوم جام جهانی، در نزدیکی رودخانه هان در نقطه ای قرار خواهد گرفت که به واسطه چشم اندازهای زیبای شهر مشهور است.
چرخ و فلک حلقه سئول یکی از چند طرحی است که در محله سنگام-دونگ (Sangam-dong) اجرایی می شود. این مکان قبلا محل دفن زباله بوده و اکنون برای پروژه های دوستدار محیط زیست استفاده می شود. چرخ و فلک حلقه سئول نیز از فناوری های سبز مانند انرژی خورشیدی استفاده خواهد کرد.
هزینه کلی پیش بینی شده این سازه در زمینی به مساحت 20000 متر مربع برابر با 400 میلیارد وون (411 میلیون دلار) عنوان شده است. ساخت و ساز آن از سال 2025 آغاز خواهد شد و پیش بینی می شود تا سال 2027 به پایان برسد.
پس از تکمیل پروژه حلقه سئول، این چرخ و فلک دارای 36 کابین خواهد بود که هر یک از آنها ظرفیت حمل 25 نفر را دارند.
در حال حاضر، بزرگترین چرخ و فلک بدون پره جهان در شاندونگ، چین قرار دارد. ارتفاع این چرخ و فلک 145 متر است.
حلقه سئول؛ بزرگترین چرخ و فلک بدون پره جهان
مجتمع تفریحی و فرهنگی
جدا از این که به عنوان وسیله ای تفریحی در پارک قرار می گیرد، دولت متروپولیتن سئول پیش بینی می کند که چرخ و فلک حلقه سئول به عنوان یک مجموعه فرهنگی و یک مرکز سرگرمی تجربه ای متفاوت از حضور در پارک هانیول را برای بازدیدکنندگان فراهم کند.
با نگاهی به طراحی، سازه فولادی گرد با پوششی شیشه ای در قسمت بیرونی احاطه شده و پوشش فولادی کامل برای قسمت زیرین در نظر گرفته شده است. کابین های بزرگ چرخ و فلک دارای پنجره هایی بزرگ هستند و با چرخشی آرام اجازه می دهند تا افراد از مناظر اطراف لذت ببرند. مکانیسیم گردش چرخ و فلک شبیه به مسیرهای متحرکی است که در فرودگاه ها دیده می شود، اما این بار مسیری دایره ای را طی می کند.
به عنوان بزرگترین چرخ و فلک بدون پره جهان، حلقه سئول برای میزبانی از جشنواره های مختلف و برنامه های فرهنگی و گردشگری هم برای گردشگران و هم برای افراد محلی در نظر گرفته شده است.
مطالب مشابه مطلب را در وبلاگ بخوانیم لینک
خبر آنلاین نوشت
دانشمندان در نزدیکی تحقق یک رویا: قدرتمندتر از قویترین کامپیوترها، کممصرفتر از یک لامپ معمولی!
تراشه های نورومورفیک با عملکردی شبیه به نورون های مغز انسان، قابلیت دریافت اطلاعات و اتصال به مغز انسان را خواهند داشت.
سحر استادرحیمی: محققان در تلاشند تا بتواند به وسیله ی یک ماده نرم ، قابل انعطاف و ارگانیک دستگاهی بسازند تا بتواند مانند نورون های مغز عمل کند و روزی بتوان با آن ها راهی برای اتباط با مغز انسان یافت. تراشته های نورومورفیک این قابلیت را دارند که در مغز انسان کار گذاشته شوند. این تراشه ها به ما امکان کنترل بازو های مصنوعی یا مانیتیور کامپیوتر را از راه فکر کردن می دهند.
مغز انسان یک ماشین محاسباتی شگفت انگیز است که تقریبا ۱.۵ کیلوگرم وزن دارد. مغز می تواند اطلاعات را بسیار سریع تر از کامپیوتر های فوق سریع پردازش کند. همچنین قابلیت ذخیره اطلاعات در مغز انسان هزاران برابر است. اما از سویی دیگر انرژی مصرفی آن بیشتر از یک لامپ ۲۰ واتی نخواهد بود.
برخلاف کامپیوتر های معمولی تراشه های نورومورفیک می توانند مانند نورون ها مغز سیگنال های الکتروشیمیایی را دریافت و ارسال کنند. به گفته آلبرتو سالئو دانشمند دانشگاه استفورد، مغز ما با مواد شیمیایی و انتقال دهنده های عصبی، مانند دوپامین و سروتونین کار می کند و این امکان را دارد که به صورت الکتروشیمیایی اطلاعات را جابجا کند.
بیشتر بخوانید:
سالئو و گروه دیگری از محققان با کنجکاوی در نحوه عملکرد نورون های عصبی مغز و سیناپس ها، موفق شدند تراشه هایی از مواد آلی تولید کنندکه به ساختار نورون های مغز انسان بسیار نزدیک است. این تراشه ها قادر خواهند بود مانند یک ترانزیستور سیگنال های الکتریکی را تولید کنند و مانند سلول های مغز اطاعات را نیز در خود ذخیره کنند.
اما جدا از نوع ماه سازنده این مدار ها، کارکرد آن ها با چیپ های موجود در کامپیوتر های معمولی متفات است . در کامپیوتر های معمولی اطلاعات به صورت صفر و یک ابتدا محاسبه شده و سپس تک به تک به پردازنده ها منتقل می شوند. اما در مغز انسان انتقال پیام به گونه ای متفاوت انجام می شود. نورون های مغز تمام سیگنال ها را دریافت کرده و پس از انجام محاسبات و ذخیره سازی پیام ها را انتقال می دهند.
محققان همچنین دستگاه هایی را بنام ممرستیو( memrestive ) تولید کرده اند که مانند نورون ها عمل می کنند. این پردازنده ها سیگنال های آنالوگ را دریافت کرده و مستقیما بر مقدار مقاومت دستگاه تاثیر می گذارند. در واقع این دستگاه ها گیرنده پیام، محاسبه کننده و همچنین ذخیره کننده اطلاعات هستند. به طور مثال یه ممرستیو ساده دو لایه ای، ولتاژ را در یک لایه دریافت کرده و بر یون های مثبت لایه دوم تاثیر می گذارد. لایه دوم نیز جریان الکتریکی را در مسیر مورد نظر به راحتی هدایت می کند.
قدرتمندتر از قویترین کامپیوترها، کممصرفتر از یک لامپ معمولی
این پردازنده ها می توانند جاگزینی برای پرازنده های دیجیتال کامیپوتر ها نیز شوند و اطلاعات را به صورت آنالوگ ذخیره کنند. در حال حاضر اکثر ممرستیو ها از فناوری تراشه های سیلیکونی ساخته شده اند و برخی از آن ها به صورت تجاری برای افزایش سرعت برنامه های هوش مصنوعی بکار گرفته می شوند. این نوع پردازنده های آنالوگ با سرعت بیشتر و صرف انرژی کمتری کار می کنند. همچنین در آینده ای نچندان دور قادر خواهند بود به مغز انسان متصل شوند و تعامل داشته باشند.
در حال حاضر پردازنده ای در دانشگاه آلمان توسط فرانچسکو سانترو در حال توسعه است. این دستگاه قادر است اطلاعات ورودی به یک سلول واقعی را دریافت کند و با یادگیری از اطلاعات دریافتی، میزان دوپامین تولید شده میان سلول ها را تنظیم کند.
تولید این پردازنده ها در نهایت می تواند به توسعه و بهبود مانیتور ها و پروتز های مغزی برای انجام فعالیت هایی مانند رانندگی کمک کند. علاوه بر حجیم بودن دستگاه های امروزی، پیش بینی می شود این نوع دستگاه ها بتوانند در مواردی قابلیت محاسبات خودکار داشته باشند تا سرعت پردازش را فزایش دهند و سیگنال های نورون های مغز را قابل کنترل کنند.
مانیتورینگ شرایط محیطی اتاق سرور
شرکت پیشران صنعت ویرا با اساس نامه اتوماسیون صنعتی و کنترل ابزار دقیق و ساخت تابلوهای برق فشار قوی و ضعیف از سال 92 تاسیس گشت و ازهمان ابتدا در حوزه کاربرد ابزار دقیق در bms و سپس تولید و ساخت آنها قدم نهاد و در ادامه مسیر توانست با اتکا به تجربیات چندین ساله و استخدام نیروهای متخصص برق عملا جزو شرکتهایی باشد که محصولات قابل اتکایی با عناوین مانیتورینگ شرایط محیطی اتاق سرور -کنترلرهای دمای دیتا سنتر -دیتالاگرهای سردخانه و انبار -هشدار دهنده های دمای یخچال و فریزر و شمارشگرهای نمایشگاهی و فروشگاهی و تابلوهای برق متنوع با کاربردهای مختلف روانه بازار نماید در حال حاضر سیستمهای کنترل دما و رطوبت اتاق سرور این شرکت تنها سیستم مبتنی بر سخت افزار صنعتی plc-hmi در ایران است.