جنگ الکترونیک (به اختصار: جنگال) هر عملی است که شامل استفاده از طیف الکترومغناطیسی (طیف EM) یا انرژی هدایت شده برای کنترل طیف، حمله به دشمن یا جلوگیری از حمله دشمن است. هدف از جنگ الکترونیکی انکار مزیت حریف و اطمینان از دسترسی دوستانه و بدون مانع طیف EM است. EW را می‌توان از طریق هوا، دریا، زمین، یا فضا توسط سیستم‌های سرنشین دار و بدون سرنشین استفاده کرد و می‌تواند انسان، ارتباطات، رادار یا دارایی‌های دیگر (نظامی و غیرنظامی) را هدف قرار دهد؛ و شامل ارتباطات رادیویی، ایجاد اختلال در ارتباطات رادیویی دشمن و شنود (استراق سمع) گفتگوهای دشمن است.

امروزه کاربردهای نوین دیگری مانند هدایت نفرات و موشک‌ها با دستگاه‌های الکترونیکی به جنگ الکترونیک افزوده شده‌است. دستگاه پارازیت‌انداز شعاع اصلی از این جمله دستگاه‌هاست که با ایجاد چگالی از انرژی در مسیر سیگنال فرستاده می‌شود و با افزودن نوفه (نویز) به آن، رادار را مختل می‌کند. البته می‌توان آن را شناسایی کرد.

افراد یگان جنگال می‌کوشند تحرک هر فرستنده‌ای را کشف، صدای هر گوینده‌ای را ضبط و هرگونه سامانه الکترونیکی تهدیدآمیز را نابود کنند.

به گفته موسسه روسی KNIRTI که سازنده سیستم‌های جنگ الکترونیک خانواده خیبینی است، غلاف RTU 518-PSM نوک بال سمت راست Su-30 سوار شده و بال سمت چپ نیز پذیرای غلاف RTU 518-LSM1 است و هر 2 همراه یک غلاف دیگر موسوم به KS REP که زیر بدنه نصب می‌شود، مجموعه SAP 518-SM Regata را تشکیل می‌دهند که وظیفه‌اش دفاع الکترونیکی است.


غلاف RTU 518-LSM1 وظیفه دارد تا با گیرنده‌های غیرفعال خود امواج الکترونیکی دشمن که از فرستنده‌هایی نظیر رادار منتشر می‌شوند را کشف کند تا سیستم Regata که دامنه کاری آن امواج بسامد متوسط تا بالا است، بتواند به اشکال مختلف روی رادار مورد نظر (که می‌تواند رادار موجود در دماغه یک موشک ضد هواپیما نیز باشد) اخلال ایجاد کند؛ ایجاد امواج کاذب به منظور مخفی کردن جنگنده از جمله روش‌های کارکرد این مجموعه جنگ الکترونیک ساخت روسیه است.

دو جنگنده Su-30SM روسی در سوریه؛ یکی از آن‌ها به سیستم خیبینی V مجهز است

غلاف مورد نظر که RTU 518-PSM است و نوک بال راست سوار می‌شود وظیفه انتشار فعال امواج را برعهده دارد. پس از کشف امواج توسط غلاف بال چپ و پردازش اطلاعات توسط سیستم مربوطه، دستور نشر امواج اخلالگر به غلاف انتشار فعال که نوک بال راست است ارسال می‌شود. بررسی این غلاف چگونگی عملکرد آنتن‌ها و فرستنده‌های آن را مشخص می‌کند و بدین ترتیب می‌توان راهکارهای لازم جهت مقابله با آن و یا اخلال روی خود غلاف فرستنده را دقیقا بدست آورد.

 

 

کنترل هوشمند اتاق سرور

شروع با پیشران

شرکت پیشران صنعت ویرا با اساس نامه اتوماسیون صنعتی و کنترل ابزار دقیق و ساخت تابلوهای برق فشار قوی و ضعیف  از سال 92 تاسیس گشت و ازهمان ابتدا در حوزه کاربرد ابزار دقیق در bms و سپس تولید و ساخت آنها قدم نهاد و در ادامه  مسیر توانست با اتکا به تجربیات چندین ساله و استخدام نیروهای متخصص  برق عملا جزو شرکتهایی باشد که محصولات قابل اتکایی با عناوین  مانیتورینگ شرایط محیطی اتاق سرور -کنترلرهای دمای دیتا سنتر -دیتالاگرهای سردخانه و انبار -هشدار دهنده های دمای یخچال و فریزر و شمارشگرهای نمایشگاهی و فروشگاهی و تابلوهای برق متنوع با کاربردهای مختلف روانه بازار نماید در حال حاضر سیستمهای کنترل دما و رطوبت اتاق سرور این شرکت تنها سیستم مبتنی بر سخت افزار صنعتی plc-hmi  در ایران است.

 تماس با پیشران    رزومه وپروژها

مشتریان پیشران

شرکتها - موسسات - ادارات دولتی و مشتریان خصوصی پیشران صنعت ویرا موسسات مشتریان پیشران صنعت شرکت های مشتری پیشران صنعت ویرا ادارات مشتری پیشران صنعت ویرا مشتریان ما