پاور بانک و ظرفیت کاربردی آن

چگونه ظرفیت واقعی پاور بانک‌ها را حساب کنیم؟
     
کاربرانی که برای شارژ کردن گوشی خود از پاوربانک‌ها استفاده می‌کنند متوجه این موضوع هستند که پاوربانک آنها کمتر از آنچه انتظار دارند گوشی هوشمندشان را شارژ می‌کند. این موضوع به این دلیل است که ظرفیت نوشته شده روی پاوربانک‌ها ظرفیت واقعی نیست. در این مطلب به شما خواهیم گفت چگونه می‌توانید ظرفیت واقعی پاوربانک خود را حساب کنید.
اولین چیزی که هنگام خرید پاور بانک به آن توجه می‌کنیم ظرفیت است. هرچه ظرفیت پاور بانک شما بیشتر باشد دفعات بیشتری می‌تواند گوشی هوشمندتان را شارژ کند. با این حال با افزایش ظرفیت پاور بانک وزن آن نیز بالاتر می‌رود و باید پولش بیشتری برای خرید آن بپردازید؛ پس انتخاب پاور بانکی که متناسب با نیازها و ظرفیت باتری گوشی هوشندتان باشد ضرورت می‌یابد.
ظرفیت پاور بانک‌ها به صورت عددی برحسب mAh (میلی‌آمپرساعت) روی بدنه و جعبه آنها درج می‏شود و خریداران نیز بر همین اساس پاور بانک مورد نظرشان را انتخاب می‌کنند؛ اما اکثرا نمی‌دانند آنچه نوشته شده است ظرفیت اسمی پاور بانک است نه ظرفیت واقعی آن؛ به همین دلیل مثلا اگر باتری گوشی شما 2500 میلی‌آمپرساعتی باشد و پاور بانک 10 هزار میلی‌آمپری بخرید به جای اینکه گوشی شما را 4 بار شارژ کنید حدودا 3 بار آن را شارژ می‌کند.
 
این اختلاف ظرفیت به چه دلیل است؟
باتری‌های قرار داده شده در پاور بانک‌ها معمولا ولتاژ 3.7V دارند در صورتی که ولتاژ استاندارد USB برابر با 5V است از این جهت پاور بانک‌ها برای شارژدهی به گوشی‌ها باید ولتاژ خروجی خود را به ولتاژ بالاتری تبدیل کنند که از ظرفیت پاور بانک می‌کاهد.
از طرف دیگر طی فرایند تبدیل ولتاژ 3.7V پاوربانک به 5V یواس‌بی گوشی مقداری از انرژی به گرما تبدیل می‌شود که نتیجه آن  دست رفتن بخشی از ظرفیت پاور بانک است.
چگونه ظرفیت واقعی پاوربانک را حساب کنیم؟
راحت‌ترین روش برای محاسبه حدودی ظرفیت واقعی پاور بانک‌ها این است که 25 تا 30 درصد از ظرفیت اسمی نوشته شده روی آن کم کنید. یعنی اگر پاور بانک شما 10 هزار میلی‌آمپری است حدود 70 درصد به گوشی شما شارژ می‌دهد که برابر است با 7000 mAh.
ظرفیت واقعی = 0.7 x ظرفیت اسمی پاوربانک
7000 = 0.7 x 10000
راه دیگر برای فهمیدن ظرفیت واقعی پاوربانک‌ها هست؟
 
برخی از شرکت‌ها، علاوه بر درج ظرفیت اسمی پاور بانک، ظرفیت واقعی آن را نیز با فونت کوچک در دفترچه راهنما یا روی بدنه دستگاه درج می‌کنند. به طور اگر روی بدنه پاور بانک 16000 mAh نوشته شده است که برای ولتاژ 3.6V است اما در جای دیگر ظرفیت همین پاور بانک برای ولتاژ 5.1V به صورت کوچک‌تر نیز نوشته شده که برابر است با 10200 mAh. با یک ضرب و تقسیم ساده متوجه می‌شویم ظرفیت واقعی این پاور بانک حدودا 64 درصد ظرفیت اسمی آن است.و ظرفیت قابل استفاده همان 10200 میلی آمپر است به عبارت بهتر ظرفیت قابل استفاده همواره مقدار ظرفیت قید شده به ازای ولتاژ 5.1 ولت و یا ظرفیت کمتر است

 

شروع با پیشران

شرکت پیشران صنعت ویرا با اساس نامه اتوماسیون صنعتی و کنترل ابزار دقیق و ساخت تابلوهای برق فشار قوی و ضعیف  از سال 92 تاسیس گشت و ازهمان ابتدا در حوزه کاربرد ابزار دقیق در bms و سپس تولید و ساخت آنها قدم نهاد و در ادامه  مسیر توانست با اتکا به تجربیات چندین ساله و استخدام نیروهای متخصص  برق عملا جزو شرکتهایی باشد که محصولات قابل اتکایی با عناوین  مانیتورینگ شرایط محیطی اتاق سرور -کنترلرهای دمای دیتا سنتر -دیتالاگرهای سردخانه و انبار -هشدار دهنده های دمای یخچال و فریزر و شمارشگرهای نمایشگاهی و فروشگاهی و تابلوهای برق متنوع با کاربردهای مختلف روانه بازار نماید در حال حاضر سیستمهای کنترل دما و رطوبت اتاق سرور این شرکت تنها سیستم مبتنی بر سخت افزار صنعتی plc-hmi  در ایران است.

 تماس با پیشران    رزومه وپروژها

مشتریان پیشران

شرکتها - موسسات - ادارات دولتی و مشتریان خصوصی پیشران صنعت ویرا موسسات مشتریان پیشران صنعت شرکت های مشتری پیشران صنعت ویرا ادارات مشتری پیشران صنعت ویرا مشتریان ما