چرا دیگر دوست نداشتم در فیسبوک کار کنم

 

 

 

منبع: اینترپرینیرز : شرکت‌های بزرگ و مشهور بسیاری وجود دارند که هر کسی در دنیا آرزو دارد کار کردن در آنها را تجربه کند و بخشی از مجموعه‌های کاری قدرتمند و تاثیرگذاری مانند گوگل، اپل، آمازون، توییتر، مایکروسافت، سامسونگ یا تسلا باشند. با این همه ما شاهد هستیم که هر ساله هزاران نفر از کارکنان و مدیران این شرکت‌ها به دلایل مختلف قید کار کردن در آنها را می‌زنند و با اشتیاق تمام این غول‌های مشهور و دوست داشتنی را ترک می‌کنند یا به شرکت‌های دیگر می‌روند یا اینکه ترجیح می‌دهند برای خود کار کنند. داستان‌هایی که این افراد از دلایل ترک این شرکت‌ها و مشکلاتی که در آنها وجود داشته است می‌تواند اطلاعات جالب و دست اولی را در مورد واقعیت‌های حاکم بر این شرکت‌ها به ما بدهند که معمولا به‌طور رسمی و علنی در جایی مطرح نمی‌شوند اما وجود دارند. در بخش‌های پیشین این سلسله مطالب به داستان‌هایی در مورد جدایی زودهنگام کارکنانی از دو شرکت آمازون و گوگل پرداختیم و در بخش سوم نیز قصد داریم سراغ یکی از مدیران شرکت فیس‌بوک برویم که بعد از پنج سال کار و حضور موفق در شرکت فیس‌بوک کارش را در آنجا ترک کرد:چند ماه پیش شغلم را به‌عنوان متخصص استراتژی و توسعه دهنده کسب‌وکار در فیس‌بوک رها کردم و به پنج سال فعالیت موفقم در این شرکت فوق‌العاده پایان دادم. من در فیس‌بوک همه چیز داشتم: همکارانی دوست داشتنی و اخلاق مدار، حقوق و مزایای عالی و خیلی چیزهای دیگر که هر کارمند و مدیری آرزوی داشتنش را دارد. با این همه، نبود یک عامل بسیار مهم در فیس‌بوک و نداشتن همان یک چیز باعث جدایی من از فیس‌بوک شد و آن «آرامش» بود. من فکر می‌کنم شرکت فیس‌بوک جزو شرکت‌هایی است که به خاطر رشد بیش از حد سریع و بزرگ شدن بی‌رویه به جای شلوغی برای کار کردن تبدیل شده است. من در دو سال آخر فعالیتم در فیس‌بوک به بیش از ۱۰ هزار نفر مشاوره دادم و به ۵ هزار شرکت و موسسه مختلف کمک کردم تا استراتژی کاری دیجیتالی درستی را طراحی کنند و این حجم کار کردن برای من بسیار سنگین بود، هر چند که مزایای مالی خیلی خوبی را هم نصیب من کرد.

تا پیش از آن، پرمشغله بودن و سنگین بودن بار مسوولیت‌های کاری‌ام را به‌خاطر هیجان زده بودن و انگیزه مضاعفی که برای کار کردن داشتم تحمل می‌کردم و شکایتی از این بابت نداشتم اما در دو سال آخر فعالیتم در فیس‌بوک و بزرگ‌تر شدن این شرکت و تبدیل شدن آن به یک غول دنیای دیجیتال به این نتیجه رسیدم که فیس‌بوک دیگر جای خوبی برای کار کردن من نیست.

در واقع در فیس‌بوک شرایط به گونه‌ای است که شما هر چقدر بیشتر کار کنید حجم کار افزون‌تری به سمت شما سرازیر می‌شود و کار بیشتر مساوی است با افزایش توقعات شرکت از شما و این یعنی وارد آمدن فشار کاری سنگینی که روزبه‌روز سنگین‌تر می‌شود و پس از مدتی دیگر قابل تحمل نخواهد بود. علاوه بر این، کار کردن در فیس‌بوک برای کسانی که دوست دارند کارشان را به‌صورت اصولی و عمیق انجام دهند و پروژه‌ها را با در نظر گرفتن تمام جنبه‌ها و ریزه کاری‌های آن انجام دهند مناسب نیست، چراکه یک نوع شتاب زدگی و افسارگسیختگی در فعالیت‌ها و برنامه‌ریزی‌های این غول پرشتاب دنیای تکنولوژی مشاهده می‌شود که شاید از روحیه استارت آپی فیس‌بوک سرچشمه می‌گیرد.

به‌نظر من و خیلی‌های دیگر که در فیس‌بوک کار کرده یا می‌کنند، فیس‌بوک شرکتی است که باید تمام وقت و انرژی تان را برای کار کردن در آن صرف کنید و دیگر انرژی و زمانی برای صرف کردن برای خود یا خانواده خود نخواهید داشت آن هم به این دلیل که این شرکت با سرعتی غیرمعمول و شتابان درحال بزرگ‌تر شدن است و در نتیجه فعالیت‌ها و فرآیندهای آن نیز روزبه‌روز درحال پیچیده‌تر شدن است.

در واقع اصرار عجیب مدیران فیس‌بوک و در راس آنها زاکربرگ بر رشد سریع و بزرگ و بزرگ‌تر شدن پیوسته شرکت باعث شده تا کیفیت در این شرکت زیر سایه کمیت قرار بگیرد و افرادی مثل من که به کیفیت کار و ارائه کاری باکیفیت و عمیق علاقه‌مند هستیم نتوانند کارهای‌شان را در فیس‌بوک با علاقه و تمرکز کامل انجام دهند چراکه تمرکز روی کار همان چیزی است که به‌واسطه پیچیدگی بیش از حد فعالیت‌ها و حوزه‌های کاری فیس‌بوک به سختی قابل پیاده شدن است و این همان مشکلی است که به عقیده من در بسیاری از شرکت‌های بزرگ دیجیتالی دیگر نیز وجود دارد و ریشه آن را باید در پیشرفت‌های سریع و غافلگیرکننده تکنولوژیک جست‌وجو کرد که باعث می‌شود افرادی که زمانی آرزوی کار کردن در غول‌های دیجیتالی را داشتند و مایل به بالا رفتن در سلسله مراتب کاری و مدیریتی این شرکت‌ها بودند پس از مدتی قید همه چیز را می‌زنند و پس از ترک این شرکت‌ها یا تصمیم می‌گیرند برای خودشان کار کنند یا اینکه به شرکت‌های کوچک‌تر و ناشناخته‌ای نقل مکان می‌کنند که به آنها همان چیزی را هدیه دهد که در زمان کار کردن در غول‌های دنیای دیجیتال مانند فیس‌بوک کمتر پیدا می‌شود و آن چیزی نیست مگر «آرامش».

 

 

 

شروع با پیشران

شرکت پیشران صنعت ویرا با اساس نامه اتوماسیون صنعتی و کنترل ابزار دقیق و ساخت تابلوهای برق فشار قوی و ضعیف  از سال 92 تاسیس گشت و ازهمان ابتدا در حوزه کاربرد ابزار دقیق در bms و سپس تولید و ساخت آنها قدم نهاد و در ادامه  مسیر توانست با اتکا به تجربیات چندین ساله و استخدام نیروهای متخصص  برق عملا جزو شرکتهایی باشد که محصولات قابل اتکایی با عناوین  مانیتورینگ شرایط محیطی اتاق سرور -کنترلرهای دمای دیتا سنتر -دیتالاگرهای سردخانه و انبار -هشدار دهنده های دمای یخچال و فریزر و شمارشگرهای نمایشگاهی و فروشگاهی و تابلوهای برق متنوع با کاربردهای مختلف روانه بازار نماید در حال حاضر سیستمهای کنترل دما و رطوبت اتاق سرور این شرکت تنها سیستم مبتنی بر سخت افزار صنعتی plc-hmi  در ایران است.

 تماس با پیشران    رزومه وپروژها

مشتریان پیشران

شرکتها - موسسات - ادارات دولتی و مشتریان خصوصی پیشران صنعت ویرا موسسات مشتریان پیشران صنعت شرکت های مشتری پیشران صنعت ویرا ادارات مشتری پیشران صنعت ویرا مشتریان ما