نرم افزار های جلسات مجازی

معرفی بهترین نرم افزار جلسات مجازی

برنامه‌های ویدئوکنفرانس درحال رشد و پیشرفت هستند و در دو سال اخیر تحول عظیمی در نحوه عملکرد سازمان‌ها ایجاد کرده‌اند. بسیاری از کسب‌وکارها و سازمان‌ها به دنبال برگزاری جلسات خود به‌صورت مجازی و آنلاین هستند؛ ازاین‌رو، استفاده از بهترین نرم افزار و پلتفرم متناسب با نیازهایشان، موردی بسیار حیاتی است.

در همین زمینه، Google Meet، Zoom و اسکایپ برخی از پرکاربردترین برنامه‌های کنفرانس ویدئویی هستند که تجربه کاربری یکپارچه و سهولت در استفاده را ارائه می‌دهند. هر یک از این برنامه‌ها نسبت به سایرین دارای مزایایی هستند.

بیایید مقایسه را با یک مقدمه کوچک در مورد هرکدام آغاز کنیم.


گوگل میت (Google Meet)گوگل میت

Google Meet که با نام Google Hangout Meet نیز شناخته می‌شود، یک پلتفرم کنفرانس ویدئویی است که توسط گوگل توسعه یافته است. این یک پلتفرم مبتنی بر کلود است که هر روز بیش از 2 میلیون کاربر را به یکدیگر متصل می‌کند.

گوگل میت برای برنامه‌ریزی جلسات ویدئویی بین اعضای تیم طراحی شده است و دارای عملکردهایی مانند همگام‌سازی تقویم، رزرو اتاق کنفرانس، اشتراک‌گذاری صفحه، زیرنویس زنده و غیره است.

نیازی به دانلود Google Meet بر روی کامپیوتر نیست. کاربران می‌توانند تنها با چند کلیک از آن به‌صورت آنلاین استفاده کنید. بااین‌حال، برای شروع باید یک حساب گوگل داشته باشید. گوگل میت با سیستم‌عامل‌های اندروید، iOS، ویندوز و مک سازگار است.


زوم (Zoom)زوم

Zoom Cloud Meeting یکی از پرکاربردترین برنامه‌های کنفرانس ویدئویی در طول شیوع ویروس کرونا و قرنطینه بود. این برنامه که توسط اریک یوان در سال 2011 ایجاد شد، رابط کاربری آسان، پس‌زمینه‌های مختلف و ویژگی‌های بهبود صدا را ارائه می‌دهد که آن را به بهترین انتخاب در بین کاربران تبدیل می‌کند.

پادکست، نظرسنجی و ضبط جلسات برخی از ویژگی‌های کلیدی زوم هستند. بااین‌حال، زوم برخی مشکلات امنیتی داشت که بسیاری از سازمان‌ها را از انتخاب آن دلسرد می‌کرد.

ناگفته نماند که تحریم شدن کاربران ایرانی توسط زوم، استفاده از آن را برای هم‌وطنانمان دشوار کرده بود، اما در هنگام نوشتن این مطلب، تحریمی مشاهده نشد و بدون استفاده از هیچ نرم‌افزار تحریم شکنی، توانستیم از آن استفاده کنیم. مشابه گوگل میت، زوم را نیز می‌توان بدون دانلود نرم افزار در مرورگر خود استفاده کنید.


اسکایپ (Skype)اسکایپ

نرم‌افزار اسکایپ که در سال 2011 توسط مایکروسافت خریداری شد، یکی از بهترین، پراستفاده‌ترین و قدیمی‌ترین پلتفرم‌های ارتباطی جهان است. اسکایپ قابلیت‌های زیادی از جمله تماس‌های صوتی و تصویری آنلاین، پیام‌رسان، جلسات مجازی و حتی تماس به خطوط تلفنی را به کاربران خود ارائه می‌دهد.

مانند گوگل میت و زوم، می‌توانید از اسکایپ به‌صورت آنلاین استفاده کنید و نیازی به دانلود آن نیست. تنها نیاز به یک اکانت گوگل دارید.

بیشتر بدانید: آموزش تماس تصویری با اسکایپ
مقایسه نرم افزارهای جلسات مجازی (نقاط قوت و ضعف)


شروع با پیشران

شرکت پیشران صنعت ویرا با اساس نامه اتوماسیون صنعتی و کنترل ابزار دقیق و ساخت تابلوهای برق فشار قوی و ضعیف  از سال 92 تاسیس گشت و ازهمان ابتدا در حوزه کاربرد ابزار دقیق در bms و سپس تولید و ساخت آنها قدم نهاد و در ادامه  مسیر توانست با اتکا به تجربیات چندین ساله و استخدام نیروهای متخصص  برق عملا جزو شرکتهایی باشد که محصولات قابل اتکایی با عناوین  مانیتورینگ شرایط محیطی اتاق سرور -کنترلرهای دمای دیتا سنتر -دیتالاگرهای سردخانه و انبار -هشدار دهنده های دمای یخچال و فریزر و شمارشگرهای نمایشگاهی و فروشگاهی و تابلوهای برق متنوع با کاربردهای مختلف روانه بازار نماید در حال حاضر سیستمهای کنترل دما و رطوبت اتاق سرور این شرکت تنها سیستم مبتنی بر سخت افزار صنعتی plc-hmi  در ایران است.

 تماس با پیشران    رزومه وپروژها

مشتریان پیشران

شرکتها - موسسات - ادارات دولتی و مشتریان خصوصی پیشران صنعت ویرا موسسات مشتریان پیشران صنعت شرکت های مشتری پیشران صنعت ویرا ادارات مشتری پیشران صنعت ویرا مشتریان ما